Home » Arctic Explorer tijdens de Nationale Klimaatweek

Arctic Explorer tijdens de Nationale Klimaatweek

Van 30 oktober t/m 6 november is de Nationale Klimaatweek gepland. Tijdens deze week worden veel activiteiten georganiseerd.

Om meer bewustwording te creëren in het onderwijs m.b.t. klimaatverandering, heeft Uitgeverij Malmberg, in samenwerking met Stichting Arctic Explorer, lespakketten ontwikkeld. Met een 3D bril ga jij samen met jouw klas op expeditie naar de Noordpool.

De lespakketen zijn ontwikkeld voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voorgezet onderwijs. Dit materiaal sluit goed aan bij onze methodes Naut, Meander en Brandaan en bij De wereld van en Humboldt (aardrijkskunde), Nova (nask) en Biologie voor jou.

Benieuwd hoe je de lespakketen kunt bestellen? Neem een kijkje op onze website: https://www.malmberg.nl/arctic-explorer.htm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Lucelle en Robert, ode aan de docent

Ode aan … Lucelle Comvalius

Robbert brengt een ode aan Lucelle Comvalius. Zij is 26 jaar docent, ambassadeur bij Leraar24.nl en bestuurslid bij de educatieve stichtingen Bekijk ‘t en Petje af.

Bekijk
Kinderen die tijdens een energizer elkaar vasthouden

Energizers: samenwerken 

Zijn de kinderen in je groep een beetje op elkaar ingespeeld? Gebruik deze energizers om samenwerking tussen de lessen door te oefenen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.