PO, VO en MBO Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?
B

Malmberg helpt je op weg om de start van je schooljaar tot een succes te maken. Met diverse trainingen en handige jaarplanningen haal jij samen met de methodes van Malmberg het beste uit jezelf en je leerlingen.

Advertorial

Bereid je voor met de summerschool-webinars

Voor docenten voortgezet onderwijs presenteert Malmberg de jaarlijkse summerschool. Vanwege corona volg je dit jaar alle sessies online. Je kiest zelf welke onderwerpen je wilt volgen: optimaal gebruikmaken van de online leeromgeving, Quayn-toetsen, evalueren in de brugklas, of volg ze allemaal!
Tijdens de webinars zit een team voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt de webinars van de summerschool volgen van 10 augustus t/m 10 september 2020. Bekijk het volledige programma.

Start je dit schooljaar met een nieuwe methode van Malmberg? Volg dan een methodestarttrainging. In deze training worden alle functionaliteiten van de online leeromgeving uitgebreid met je doorgenomen.

Maak een goede jaarplanning

Met een goede jaarplanning houd je overzicht en grip op het komend schooljaar. Via Mijn Malmberg biedt Malmberg complete jaarplanningen aan voor leerkrachten in het basisonderwijs. Wil je het toch anders? Dan pas je het plan eenvoudig aan naar jouw situatie.

Ben je docenten in het voortgezet onderwijs of mbo? Raadpleeg dan je docentenhandleiding. Daarin staat handige informatie voor het maken van een lesplanning voor het voortgezet onderwijs en een jaarplanning voor het mbo. Heb je hulp nodig dan helpt Malmberg je graag verder.

Volg het 4-stappenplan van Malmberg

Bovenstaande tips komen uit het stappenplan van Malmberg. Dit stappenplan vind je op malmberg.nl. Het helpt je om stap-voor-stap aan de slag te gaan met je methode in het nieuwe schooljaar. Of je er nu al langer mee werkt, of met een gloednieuwe methode aan de slag gaat, het stappenplan geeft je een zorgeloze start van het nieuwe schooljaar. Zodat jij ontspannen kunt starten met je nieuwe klas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

5x leuke taalspelletjes

Actief en spelenderwijs met taal bezig zijn draagt bij aan de motivatie van leerlingen om te leren. Het loont dan ook om naast de...