Kinderboekenweek 2022: bestel voor 1 juni het officiële lespakket!

Vanaf 5 tot en met 16 oktober is het weer zover: de Kinderboekenweek. Thema van de Kinderboekenweek 2022 is: Gi-ga-groen. Kinderboeken rondom dieren en natuur staan dan centraal.

Jaarlijks worden er bij twintig Thematitels leuke en laagdrempelige leesbevorderingslessen gemaakt voor de Kinderboekenweek. Tot en met 1 juni 2022 kunnen scholen dit officiële lespakket bestellen.

Uitgeverij Malmberg werkt ook dit jaar weer samen met de Kinderboekenweek en ontwikkelt bij 4 titels een leuke les. Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie in de online brochure of op onderwijs.cpnb.nl en bestel de materialen.

Kinderboekenweekgeschenk en prentenboek

Andy Griffiths schrijft dit jaar het kinderboekenweekgeschenk en  Terry Denton maakt de illustraties erbij. Samen zijn zij bekend van de populaire De waanzinnige boomhutreeks. Marije Tolman, bekroond met een Gouden Penseel voor het prentenboek ‘De boomhut’, verzorgt het Prentenboek van de Kinderboekenweek

Het Kinderboekenweekgeschenk en het Prentenboek van de Kinderboekenweek maken deel uit van het lespakket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

lesmateriaal bestellen

Nieuw lesmateriaal kopen: hoe werkt dat met de Europese aanbestedingsprocedure?

Wil je nieuw lesmateriaal kopen voor jouw school? Als school ben je een semi-overheidsorganisatie en daardoor gebonden aan de Europese aanbestedingsprocedure. Dit is een ingewikkelde procedure waar je veel tijd aan kwijt kan zijn. Wat de aanbestedingsplicht precies inhoudt én hoe je dit als school aan kunt pakken, legt Cock Meijer, Key-Accountmanager bij Malmberg, je …

Nieuw lesmateriaal kopen: hoe werkt dat met de Europese aanbestedingsprocedure? Read More »

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.