Een initiatief van Malmberg

artikel

Tip: de Malmberg Onderwijsadviesdag

Op vrijdag 29 november vindt bij Uitgeverij Malmberg in Den Bosch de Onderwijsadviesdag 2019 plaats. Het thema dit jaar is Blended leren. Het belooft net zoals ieder jaar een boeiende dag te worden met inspirerende workshops, verzorgd door diverse medewerkers van Malmberg. Ben jij erbij?

Hoe zet je Blended learning in?

Onder blended learning verstaan we het gebruik van online en offline tools in verschillende fases van het leerproces. Tijdens de Malmberg Onderwijsadviesdag komen diverse vragen aan bod, zoals: ‘Hoe en wanneer maak je de keuze om digitaal of op papier te werken?’ Onderwijsdeskundige Arjanne Hoogerman geeft achtergrondinformatie en tips voor dit keuzeproces. En: ‘Is het leesonderwijs te digitaliseren en wat zijn voor- en nadelen?’ Expert Jan Jaap Bijlsma neemt dit met je door.

Tot slot staat de vraag ‘Hoe kun je met het hele team de visie op digitalisering van het onderwijs vormgeven?’ centraal. Methodespecialist Martijn de Wit geeft je handvatten die je direct in de praktijk kunt gebruiken.

Nieuw adaptief platform Bingel

Daarnaast is er aandacht voor Bingel: het nieuwe adaptieve platform voor het basisonderwijs. We bespreken onder andere de mogelijkheden en functionaliteiten van Bingel bij de nieuwe rekenmethoden Pluspunt en De Wereld in Getallen.

Meld je gratis aan

Bekijk het programma van de Malmberg Onderwijsadviesdag en meld je gratis aan.
Tip: meld je samen met de ICT-coördinator aan voor een optimale beleving van de dag.

Meer weten over Blended learning?

Ben je al bezig in je klas met het combineren van online en offline lesmateriaal en tools? Wil je graag praktische tips? Of wil je er graag meer over weten? Op Onderwijs van Morgen staat een special over blended learning.

Meer artikelen

Volg Juf & Meester

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
volgers

Actueel lesmateriaal

Gratis extra lesmateriaal voor jouw methode.