Een initiatief van Malmberg

leestip

Eh…juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?

Auteur: Naomi Smits

Op de spetterende cover van dit boek zit een sticker: Voor de fans van De Luizenmoeder staat er. Dat belooft een aantal dingen: herkenbare situaties, ijzersterke inhoud én humor. Dat maakt dit boek allemaal waar. Naomi schrijft al jaren columns voor Juf & Meester en die zijn, samen met haar columns voor Trouw en nieuw werk, gebundeld in dit boek. De columns lezen als een trein en het ontlokken je met regelmaat een glimlach, het gevoel van ontroering of gewoon een harde schaterlach. Het is namelijk heel erg herkenbaar!
En, mocht je daar af en toe behoefte aan hebben, het lezen van dit boek helpt je herinneren waarom je ook alweer in het onderwijs zit.

Tips om dit boek te gebruiken

  • Het boek is geschikt voor iedereen (volwassenen) en zelfs als je niet in het onderwijs werkt, is het leuk om te lezen.
  • Geef het boek cadeau aan je collega! Zomaar of voor een feestelijke gelegenheid. (Stiekem eerst zelf even lezen.)
  • Lees het boek eerst zelf en leg het dan op de teamtafel. Wedden dat het zo weg is?
  • Lees het boek en maak er dan een zwerfboek van.
  • Tip de directie om dit boek cadeau te doen aan iedereen in het team. Dan hebben jullie meteen weer voldoende gespreksstof bij de koffie.
  • Doen jullie aan dagopeningen met het team? Kies een column uit dit boek en lees het voor. Er is bij alle thema’s wel iets te vinden dat zal passen bij het moment.

Wil jij dit boek WINNEN? Uitgeverij Pepper Books geeft twee exemplaren weg! Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor deze winactie!

juf meester malmberg leestip mei eh juf hoe krijg je eigenlijk kinderen?

Meer leestips

Volg Juf & Meester

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
volgers

Mijn Malmberg

Gratis extra lesmateriaal voor jouw methode