Po, vo of mbo Basisonderwijs IPON 2020: Onderwijsinnovatie & Professionalisering

IPON 2020: Onderwijsinnovatie & Professionalisering
I

Op IPON 2020 kan je terecht voor sessies over de meest uiteenlopende onderwerpen: van gepersonaliseerd leren met gamification en het gebruik van VR in de klas tot de overstap naar de cloud, privacy tips, digitaal lesgeven en het inzetten van devices in de klas. Bekijk onze tips voor sprekerssessies!

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Lees ook het artikel IPON 2020, ben jij erbij? voor meer informatie over het programma!

Tijdens de IPON kun je sprekerssessies bijwonen over verschillende onderwerpen. Ook Malmberg is zoals ieder jaar van de partij. De uitgeverij van educatief lesmateriaal verzorgt de volgende sessies:

Bingel, het adaptieve onderwijsplatform

Basisonderwijs | 5 februari | 15:00 – 15:30 uur | Leermiddelen Theater 3
Adaptiviteit, gepersonaliseerde leeromgeving, differentiatie, op maat leren, en zo kunnen we nog wel even doorgaan… Bijna alle scholen willen inspelen op deze behoefte om tegemoet te komen aan de verschillen tussen kinderen en het leerrendement te verhogen. Daarom introduceert Malmberg een nieuw platform waar digitale intelligentie gecombineerd wordt met de nieuwste didactische inzichten en de dagelijkse lespraktijk: Bingel. Op 5 februari praat Martijn de Wit je hierover bij, dus ben je benieuwd hoe het werkt? Laat je tijdens deze presentatie inspireren.

Docent met superkrachten: zo stel je jouw ideale les samen

Voortgezet Onderwijs | 6 februari | 15:00 – 15:30 uur | Leermiddelen Theater 3
Jij bent de regisseur. Jouw methode, je eigen lesmateriaal op jouw manier mét extra’s die je altijd al wilde hebben. Arrangeren, differentiëren, formatief en digitaal toetsen… het kan allemaal. Kies voor een thema, of juist een leerdoel. Het bespaart je ook nog eens veel tijd. Hierdoor kun je focussen op wat echt belangrijk is; aandacht voor jouw leerlingen. Op 6 februari laten Wibe van der Pol en Vincent van Hunnik zien hoe je jouw ideale les samenstelt. Kom naar de presentatie en zie hoe makkelijk het kan met Malmberg en partners zoals Magister.me en Quayn.

Aanwezig zijn?

Wil je bij een van onze sessies aanwezig zijn? Registreer je dan via deze link. Je kunt hier ook aangeven welke workshop je wilt bijwonen. Typ in de zoekbalk in ‘Bingel’ of ‘Superkracht’ en onze sessies komen tevoorschijn.

Ben jij dit jaar aanwezig bij IPON 2020? Welke sessie(s) ga je zeker bezoeken? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

5x leuke taalspelletjes

Actief en spelenderwijs met taal bezig zijn draagt bij aan de motivatie van leerlingen om te leren. Het loont dan ook om naast de...