Lesideeen DOE MEE

DOE MEE
D

Docenten onderzoeken continu hoe het onderwijs van vandaag en morgen moet worden vormgegeven. De website onderwijsvanmorgen.nl biedt de mogelijkheid nieuwe lesideeën aan te dragen. Dit omdat wij het belangrijk vinden andere docenten te inspireren en het onderwijs van morgen te verbeteren.

Met ‘Doe mee’ dagen wij u uit om collega’s te laten zien hoe u nu of in de toekomst les geeft. Heeft u als docent in het Voortgezet Onderwijs zelf een idee ontwikkeld of kent u iemand die een idee heeft? Laat het ons dan weten. Stuur uw idee in via onderstaand formulier. Het idee wordt beoordeeld door de redactie van onderwijsvanmorgen.nl. Alle geplaatste ideeën komen in aanmerking voor de Docent van Morgen Award die in januari 2009, tijdens de NOT zal worden uitgereikt.                              

HOE WERKT HET?

Iedere docent of school met een goed lesidee voor het onderwijs van morgen kan meedingen naar de award. Maakt u bijvoorbeeld op een leuke manier gebruik van mobiele telefoons in uw les, laat u uw leerlingen zelf op een innovatieve manier op onderzoek uitgaan of ziet uw klaslokaal eruit als het lokaal van de toekomst? Dan kunt u mee doen. Elk lesidee kan voor de award in aanmerking komen, zolang het maar een origineel en innovatief idee is. Het mag nog ‘slechts’ een idee zijn, maar het mag ook al door u in de praktijk gebracht zijn.

Elke idee wordt door de redactie bekeken. Elke week kiezen zij een idee dat als idee van de week op onderwijsvanmorgen.nl wordt geplaatst. Bezoekers van de site kunnen op uw idee reageren en het idee beoordelen met 1-5 sterren. Het idee dat aan het eind van het jaar als beste beoordeeld is, wint de Malmberg award.

DOE MEE

Maak nu kans op deze bijzondere award en stuur uw idee vandaag nog in met behulp van het aanmeldingsformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

5x leuke taalspelletjes

Actief en spelenderwijs met taal bezig zijn draagt bij aan de motivatie van leerlingen om te leren. Het loont dan ook om naast de...