Een initiatief van Malmberg

Online onderwijzen wordt steeds belangrijker. Vergroot je online didactische vaardigheden om studenten gemotiveerd te houden met handige tips.

Groei!

Barend Last
Didactiek voor online onderwijs: verrijking van je vaardigheden

Twee jaar geleden had je vast niet gedacht dat online onderwijzen vandaag in je takenpakket zou zitten. Inmiddels is het voor veel mbo-docenten en -studenten een dagelijkse realiteit. Online onderwijzen vraagt veel van jou als docent. Hoe hou je studenten bij de les of überhaupt gemotiveerd? Deze manier van onderwijzen vraagt om nieuwe inzichten: didactiek voor online onderwijs.

Tijdens deze sessie geeft Barend Last je handvatten om je didactische vaardigheden voor online onderwijs te verrijken. We delen handige tips en tricks om jezelf en je studenten gemotiveerd te houden. Je zult zien dat online onderwijzen je met veel meer vertrouwen afgaat.

Over Barend Last

Blended-learningspecialist Barend begon als leerkracht in het basisonderwijs. Hij ontdekte zijn passie voor onderwijsinnovatie en maakte de overstap naar de wetenschap. Vervolgens werkte hij onder meer als docent, manager en onderwijsmaker in verschillende lagen van het onderwijs. Momenteel houdt hij zich als onderwijskundig adviseur bij de Universiteit Maastricht bezig met de implementatie van blended learning, gericht op de inzet van ICT en de fysieke onderwijsruimte. Daarnaast is Barend zelfstandig trainer, spreker en auteur van het boek ‘Blended learning en onderwijsontwerp: Van theorie naar praktijk’.

Bekijk hier de sessie terug

Om deze sessie te bekijken moet je aangemeld zijn.

Aanvullende informatie

Alle mbo-methoden van Malmberg zijn beschikbaar in een online leeromgeving met voordelen als persoonlijke leerroutes, dashboards en feedbackmogelijkheden en (adaptieve) trainers. Hierdoor kun je jouw lessen altijd online vormgeven.

• Stabiele online leeromgeving
• Starten op ieder gewenst niveau
• Diverse mogelijkheden voor training en toetsing

Wil je meer weten over hoe je de online leeromgeving kunt inzetten in jouw les?
Maak dan een afspraak met een accountmanager of schrijf je in voor een kennismakingswebinar.