REDACTIE

De redactie

Onderwijsvanmorgen |

De redactie van onderwijsvanmorgen.nl bestaat uit docenten, onderwijsexperts, edubloggers, onderwijsjournalisten, trendwatchers en roulerende experts op het gebied van onderwijs, onderwijsontwikkelingen, jongeren, ict & trends. Zij geven dagelijks hun visie op interessante, onderwijsgerelateerde onderwerpen binnen het voortgezet onderwijs.

Stuur De redactie een e-mail

Renée Conradi

Malmberg | 's-Hertogenbosch

Renée Conradi is freelance (onderwijs-)journalist en studeert momenteel af aan de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Als redacteur bij Onderwijs van Morgen schrijft ze sinds 2012 op wekelijkse basis artikelen over alles wat te maken heeft ontwikkelingen binnen het voortgezet onderwijs.

Stuur Renée Conradi een e-mail

Yvonne Kuypers

Malmberg | 's-Hertogenbosch

Yvonne Kuypers is hoofdredacteur en communitymanager van Onderwijsvanmorgen.nl en toetsvo.malmberg.nl. Binnen Malmberg houdt ze zich daarnaast bezig met initiatieven rondom nieuwe media binnen het onderwijs en onderwijscommunicatie.

Bekijk de website Stuur Yvonne Kuypers een e-mail

Brandon van Spall

Engagement Media BV | Hilversum

Brandon van Spall is afgestudeerd onderzoeker met een master in mediawetenschap. Als redacteur voor onderwijsvanmorgen.nl schrijft hij over actuele zaken en ontwikkelingen die spelen binnen het voortgezet onderwijs. Daarnaast is Brandon als webredacteur en contentspecialist werkzaam voor socialmediabureau Engagement Media.

Bekijk de website Stuur Brandon van Spall een e-mail

Erno Mijland

Erno Mijland is zelfstandig adviseur met als achtergrond een opleiding tot docent Nederlands en Engels. Hij schrijft voor onderwijsbladen en heeft boeken geschreven over onder andere het opvoeden van gamende kinderen, creatief denken, onderwijs, technologie en loopbaan. Erno verzorgt lezingen, presentaties en workshops over de impact van nieuwe technologie op leven en leren.

Stuur Erno Mijland een e-mail

Henk Witteman

TSM Consultants | Wormer

Henk Witteman heeft onderwijservaring als docent Engels bij het Voortgezet Onderwijs, als directeur van een MBO-college en als universitair docent. Na zijn carriere in het onderwijs richtte hij TSM Teaching & Schoolmanagement Consultants op. Tijdens zijn studie onderwijskunde en promotie-onderzoek raakte Henk gefascineerd door de werking van het menselijk brein en door de verschillende manieren waarop leerlingen kennis verwerven. Hij staat bekend als een boeiende spreker. Na zijn postdoc-periode bij de Vakgroep Onderwijsstudies is Henk nog steeds verbonden aan de Universiteit Leiden als gastdocent.

Stuur Henk Witteman een e-mail

Florina Blokland

Edufloor | Goudriaan

Florina Blokland is zelfstandig redacteur van o.a. het bekende onderwijsvakblad COS en voor verschillende uitgaven van EDG media. Daarnaast werkt Florina als zelfstandig auteur voor verschillende educatieve uitgeverijen waarvoor ze digitaal lesmateriaal, lesmethodes en digitale toetsen met WinToets ontwikkelt. Haar specialisatie betreft het vakgebied mens en natuur. Tevens is ze communitymanager van de community "Verzorging" van Kennisnet en heeft ze een eigen leslokaal Mens en natuur. Florina heeft een eigen blog: Edufloor

Stuur Florina Blokland een e-mail

Albert Lubberink

Albert Lubberink is freelance schrijver/redacteur en leerkracht. Onderwijs en journalistiek zijn de belangrijkste pijlers van zijn deskundigheid. Hij weet waar de puntjes op de i moeten staan, kan anderen motiveren en doet nauwkeurig en feitelijk verslag van gebeurtenissen. Deze duizendpoot heeft zich gespecialiseerd in overheidscommunicatie en de werkgebieden zorg & welzijn en – hoe kan het anders – onderwijs. Daarnaast is hij meer dan gemiddeld thuis in ict en moderne (onderwijs)technologieën.

Stuur Albert Lubberink een e-mail

Renske Pepping

Malmberg | 's-Hertogenbosch

Renske Pepping is afgestudeerd journaliste en master in de Bedrijfscommunicatie & Digitale Media. Renske is betrokken als eindredacteur bij Onderwijsvanmorgen.nl en schrijft artikelen over jongeren, de digitalisering binnen het onderwijs en de nieuwste trends. Daarnaast interviewt zij docenten en leerlingen en schrijft ze artikelen voor de rubriek "In de klas".

Stuur Renske Pepping een e-mail

Corinne Nederlof

Nederlof & Co | Culemborg

Corinne Nederlof ontwikkelt leermiddelen en schrijft, traint en coacht voor verschillende opdrachtgevers.

Stuur Corinne Nederlof een e-mail
img