VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik een reactie op een artikel achterlaten?
Een reactie achterlaten op een artikel is heel eenvoudig. Onder ieder artikel staat ‘Geef uw reactie’. Door deze link aan te klikken komt u in een invoerveld waar u uw reactie en naam kunt achterlaten.

Ik heb zelf een lesidee voor de rubriek "Lesideeën". Wat moet ik doen?
Als u een lesidee heeft kunt u deze met uw collega-docenten delen via de site. Onder de rubriek "Lesideeën, vindt u concrete lesideeën, die door en voor docenten geschreven zijn en die u direct kunt toepassen in de dagelijkse lespraktijk. Heeft u een leuk lesidee, stuur deze dan naar de redactie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. En kent u iemand die een bijzonder en/of leuk lesidee heeft? Verwijs hem of haar dan naar onderwijsvanmorgen.nl.

Kan ik ook zelf een artikel schrijven voor op de site?
Iedereen die affiniteit heeft met het onderwijs is van harte welkom om zijn/haar visie te delen met anderen. Of u nu docent, onderwijsexpert of directeur van een school bent. U kunt zelf een onderwerp kiezen en hierover een artikel schrijven, maar u kunt ook uw visie geven op bepaald onderwerp. Wilt u vaker een bijdrage leveren aan de site, dan is het mogelijk om voor een bepaalde periode als gastblogger aan de site verbonden te zijn.

Ik werk graag mee aan de rubriek "In de klas" waarbij de redactie op school komt filmen. Wat moet ik doen?
Binnen de rubriek "In de klas" laten we bijzondere, leuke, en/of innovatieve klassensituaties zien, met het doel andere scholen, docenten te inspireren en te enthousiasmeren. We komen naar uw school en interviewen docenten en leerlingen. Daarnaast worden er filmpjes gemaakt die op de site getoond worden. Heeft u een bijzondere manier van lesgeven, een speciaal project, of iets anders wat u wilt delen? Mail de redactie van onderwijsvanmorgen.nl.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door linksboven op de rode knop ‘aanmelden nieuwsbrief’ klikken. U kunt zich ookk nu   Direct aanmelden voor de nieuwsbrief...

Kan ik zomaar content overnemen?
Malmberg is de rechtmatige eigenaar van alle content op onderwijsvanmorgen.nl.  Content van onderwijsvanmorgen.nl mag u overnemen mits ten alle tijde de bron: www.onderwijsvanmorgen.nl wordt vermeld. Indien deze bron niet wordt vermeld, zijn wij genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen mbt schending van copyrights.

img